Povraćaj sredstava i reklamacija

Povraćaj robe i sredstava

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, potrošač ima pravo da bez navođenja razloga odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada Vam je roba isporučena. Odustankom od ugovora oslobađate se svih obaveza osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora. Vaša izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada ste nam je poslali. 

 

1. Na našu e-mail adresu ivana.gavrilovic@drenhoreca.rs ili ivana.babic@drenhoreca.rs  možete dostaviti Vašu izjavu o odustanku, ili popuniti i poslati na Dren Horeca d.o.o. Krivolačka 20, 11000 Beograd, naglasiti za internet prodaju.

 

Obrazac za odustanak od ugovora, koji je stigao uz paket možete preuzeti ovde.

 

2. Nakon što primimo Vaš e-mail, prosledićemo Vam Dokumenta za povraćaj robe na Vaš e-mail, što predstavlja potvrdu o prijemu Vaše izjave o odustanku od ugovora.

 

3. Dostavljena dokumenta je potrebno da odštampate, iste popunite, obavezno potpišete (potpišete i pečatirate za pravna lica) i zajedno sa robom, pošaljete na adresu koju Vam Operater iz ONLINE prodavnice bude poslao na Vaš e-mail.

 

4. Paket koji sadrži robu za povraćaj je potrebno čvrsto upakovati i oblepiti samolepljivom trakom.

 

5. Proizvodi koji se vraćaju usled odustanka od ugovora moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i zapakovani u originalnu ambalažu. Kao kupac ne snosite troškove koji nastaju odustankom od ugovora, osim troškova poštarine koji proisteknu slanjem robe na našu adresu. Sa naše strane se obavezujemo da ćemo, odmah po prijemu robe koja se vraća po osnovu odustanka od ugovora, izvršiti povraćaj sredstava koja su uplaćena za vraćenu robu. Da bi Vam izvršili povraćaj sredstava nepohodno je da roba za koju se vrši povraćaj novca, kao i popunjena i potpisana Dokumenta za povraćaj robe, budu dostavljena na adresu koju Vam operater iz ONLINE prodavnice pošalje na Vaš e-mail. Nakon potvrde o prijemu, sredstva će biti uplaćena na račun koji ste naveli u obrazcu u roku od 10 radna dana. Ispravnost podataka unetih u Dokumenta za povraćaj robe, garantujete svojim potpisom, tj.pečatom.

 

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Dren Horeca d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

Ukoliko ste nakon prijema artikla ustanovili da želite da ga zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja _+381 60 0868004, +381 65 63 55555 ili nam pošaljite email na adresu: ivana.gavrilovic@drenhoreca.rs ili ivana.babic@drenhoreca.rs  Vaš broj računa/otpremnice i šifru artikla za koji želite da zamenite prvobitno poručeni artikal.

 

Ukoliko ste nakon prijema artikla ustanovili da želite da ga zamenite za drugi artikal niže ili više cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona +381 60 0868004, +381 65 63 55555 ili nam pošaljite email na adresu: ivana.gavrilovic@drenhoreca.rs__ili ivana.babic@drenhoreca.rs  Vaš broj računa/ otpremnice, šifru artikla za koji želite da zamenite prvobitno poručeni artikal, kao i Vaš JMBG (opciono) i Vaš broj dinarskog tekućeg računa na koji bismo uplatili eventualnu razliku novca cenovnih kategorija.

 

 

Reklamacije

- Prilikom preuzimanja porudzbine molimo Vas da u prisustvu dostavljača proverite svoje proizvode. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (polomljeni proizvodi i ugnječenje) porudzbinu ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj +381 60 0868004, +381 65 63 55555 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu ivana.gavrilovic@drenhoreca.rs__ili ivana.babic@drenhoreca.rs i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete porudzbinu. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.


- Ukoliko ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući (molim vas da to obavite u prisustvu naseg dostavljača) molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj +381 60 0868004, +381 65 63 55555, ili pošaljete e-mail  sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu ivana.gavrilovic@drenhoreca.rs ili ivana.babic@drenhoreca.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju. Ukoliko plaćate u gotovini , novčani iznos tog artikla koji nedostaje vraćamo na licu mesta.


- Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da postupite na način definisan pravilnikom o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice, koji zajedno sa obrascem zahteva za reklamaciju, treba da pošaljete na adresu Dren Horeca d.o.o. Tabanovačka 27, 11 000 Beograd.

 

Podaci o firmi Dren Horeca d.o.o, Krivolačka 20, 11000 Beograd,

Tel : +381 60 0868004; +381 65 6355555

Broj računa 265-1780310001524-31

Matični broj 21160539                                                                                          

PIB 109315944

Šifra delatnosti 4711-Trgovina na malo u nespecijalizovanim prodavnicama, pretežno hranom, pićima i duvanom

e-mail ivana.gavrilovic@drenhoreca.rs                                                    

ivana.babic @drenhoreca.rs